www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Da begynner USA oppholdet å ta form. Min vert der borte, Tom, har lagt ned betydelig innsats for at dette skal bli ei knall uke. Når jeg ser på programmet nå, så tror jeg ikke han bør være bekymret for det. Her er alt tatt vare på, både av sykling og sosial utskeielse. Vi ønsker å være litt fleksible og ikke planlegge i detalj, men nedenfor ligger et ukes forslag som jeg absolutt kan leve med…… he-he-he.

Søndag:
Blir hentet på Newark flyplassen. Drar til Tom sin sykkelbutikk for å montere min Cake og ta en kikk på godisene i butikken hans. Kanskje noen bra tilbud? Ha-ha. Deretter drar vi til Tom sitt hus for å lesse av bagasje. Tar en lett tur i terreng i nærheten, før en aften med god mat og drikke.

Mandag:
Tar turen til en av de nærliggende områder for mtb sykling, muligens Ringwood State Park eller Mountain Creek. Dette blir en fin intro til østkystens delikatesser innen mtb terreng.
Velger vi Mountain Creek så finnes det heismuligheter allerede første dag.

Tirsdag:
Dette kan bli stort. Fred "brannmann" blir med oss i dag da vi drar til et sted som jeg har lest om i flere sykkelblader. Peekskill Park i Southern New York State er laget av mtb entusiaster og jeg har hørt masse bra om dette området. Gleder meg skikkelig til akkurat dette. På kvelden drar vi videre til Vermont. Her bor vi hos en kompis av Tom

Onsdag:
Bare en kort setning: I dag skal det sykles hele dagen i Mount Snow. Dette området kaller seg østkystens hovedstad for mtb sykling og har flere heiser. Dette bør også bli en skikkelig "høydare" på turen.

Torsdag:
Denne dagen sykler vi sammen med en fyr som heter Art. Han kjenner mtb området rundt og nære Mount Snow som sin egen bukselomme og har lovet oss noen råe stier. På kvelden drar vi tilbake til Toms hus i New Jersey.

040505_05_liten.jpg

Fredag:
Sykkelfri dag. En fy-ting egentlig, men siden turen går inn til New York City for litt turisme og
en mega bar runde, så overlever vi det. Her skal det være skikkelig bar-hopping!

Lørdag:
Sykling i nærområdet vi ikke fikk tatt mandag. Deretter er det bare å foreberede seg på et skikkelig party. Tom og hans kone Nicole har planlagt et storstilt party med barbeque, øl på fat og masse gjester. Tom har kalt hele greia for "Meet the Foreigner!" He-he, og jeg som liker slik oppmerksomhet……

Søndag:
Litt åpen dag helt avhengig av formen. Men vi planlegger sykling i dag også, men i litt moderate mengder. Tror også flere dager på rad med lange sykkeldager sikkert har tatt på litt. Vel, det er iallfall en teori, ikke sant?!!!

Mandag:
Tar farvel med Tom og Nicole. Bruker de 2 siste dagene på å besøke et par andre kjentfolk, men lar mesteparten av bagasjen stå på Newark.

Tror dette ligger an til ei knall uke der borte. Det er slike ting som det er fint å streve etter i horisonten når det går tregt på jobben, ha-ha.


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside