www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Er det en ting jeg sliter med når det gjelder sykkel, så er det mekkebiten.
Jeg har aldri vært noe "handy-man" og eier ikke tålmodighet. Selv om jeg har lært litt opp gjennom årene, så klarer jeg fremdeles å skru meg helt vekk når jeg skal justere gir.
Og det er vel girjusteringen som plager meg mest. Det, sammen med hydrauliske skivebremser.
Det ender som regel med en tur ned til gutta på verkstedet på Raske Sykler i Pilestredet.

90950026.jpg

Det har blitt noen turer dit ned etter hvert. Enten når jeg har kløna til noe sjøl, eller jeg har fått et problem jeg ikke kan fikse, eller hvis jeg ønsker modifikasjoner på en av syklene.
De gutta prøver jeg å behandle bra for de har en stor innflytelse over min sykkellykke!
Jeg er mildt sagt rimelig avhengig av dem for at syklene skal være i tipp topp stand. Og heldigvis har de stor forståelse for en med 10 tommeltotter og yter en service jeg virkelig setter pris på.

Man kan bli bekymra av og til for at de skal gå lei av stadige telefoner og sms`er om de mest utrolige ting fra en med "hei, kom å hjelp meg" stempla i panna, men de har hatt en beundringsverdig tålmodighet. Jeg har blitt flink til å ta til meg råd og vink etter hvert.

Man må spørre skal man lære noe, uansett hvor trivielt det er.
Bare som en illustrasjon på min lite utviklede tekniske side, så kjøpte jeg et flatpakke mekkestativ hos Fuji sykler. Det tok litt tid før det stod oppreist og det kom noen gloser i løpet av tiden det tok å sette det sammen. Hadde noen deler til overs etter montering også....

39560016.jpg

Men nå troner det stolt i heimen (som det skeive tårnet i Piza) og det er utrolig deilig å ha et slikt stativ. Det gjør mekking, rengjøring og vedlikehold mye enklere å utføre. Billig var det også.
Betalte 750 spenn for et stativ hvor man kan henge opp sykkelen både i ramme og i setepinne.
Lett sammenleggbart også for lagring og transport.

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside