www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Litt ut av det blå kontaktet en av mine nevøer meg ang vurdering av sykkelvalg ifm nytt kjøp. Jeg visste at han lånte sin fars Paragon 29 ved flere anledninger, men han har alltid vært en motorfyr ifølge mine åremerker. Nå har han til min store glede, fattet interesse for stisykling og free ride.

Utrolig hva som kan skje med folk når de er i det militære i nord Norge. Jeg har jo hørt at ensomme militutter fattet stor interesse bare de ser en damesykkel der oppe, men…. .

Trond Håkon hadde tydeligvis tenkte dette igjennom og funnet ut at dette var noe han ville prøve skikkelig. Etter at han hadde sjekket litt rundt omrking og vurdert forskjellige sykkelmerker (det mente han vel ikke!), endte han med litt styring på en fulldempa Gary Fisher. En 2008 Hifi de luxe.

Han fikk prøvd den litt hjemme i påska før han dro tilbake til snøstormene oppe i nord. Men jeg tipper det er en ivrig dimme mann som kommer hjem i juli og endelig kan begynne sykkeleventyret for fullt.

Og et lite Hei!!! til en annen nevø: Kim! Se til helv……. å få ut finger`n! Jeg skaffa deg en skikkelig dempegaffel for å oppgradere Trek fuelen din. Da må da du i det minste klare å få ordnet med å levere sykkeln og gaffelen til kyndige folk som bytter den for deg!

Det skal da ikke ta uker å få gjort dette. Det er tørt ute, vinteren er over. Snart blir du invitert av TH til stisykling i Furubereget. Få ordna dette nå da og kom i gang med syklinga!

P4120087.gif

kim1.gif


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside