www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Da er sommerens sykkelferie i juli planlagt og bestilt. En av de jeg ble kjent med ifm turen til Moab i Utah, har invitert meg over. Tom driver en ski og sykkelbutikk i Union i New Jersey. Nå er ikke New Jersey akkurat så høyt oppe over de mest populære stedene å besøke der borte. Men når du derfra har kort vei til flere drømmesteder for mtb sykling, er vel ikke det så galt?

Det er planlagt et par dager på Mount Snow i Vermont. Tom har ordnet med overnatting hos kjentfolk. Det er der NORBA
har sitt siste ritt hvert år i alle kategorier. Mount Snow kaller seg selv metropolen på østkysten for all type mtb sykling.
I tillegg blir det et par turer til New York City for litt utenom sykkel moro . Med så nære beliggenhet, så må man jo smake
på litt av hva denne storbyen har å by på også.

fred_tom.gif

Jeg skal bo hos Tom og hans kone. Tom tar seg fri fra butikken og det blir sykling i nær sagt 7 dager til ende.
For han blir mitt besøk et kjærkomment påskudd for å ta fri og bare sykle og kose seg. Man må jo ta vare på sine gjester. Foruten Tom og meg selv, blir også Fred med på syklingen der borte. Fred er en kompis av Tom og bor ikke så langt unna. Fred var også med i Moab sist oktober. Det var de to jeg hang mest med der borte og det skal bli knall å treffe dem igjen.

Diablo.gif

Å sykle mtb i USA er en opplevelse i seg selv. Det er lagt så mye til rette for all type sykling. Det være seg endeløse
"fire roads", et hav av single tracks, utforløyper, free ride parker etc, etc. På de fleste stedene finnes det heiser som tar
deg til toppene. Deretter er det bare å kaste seg ut i den løypekategorien du ønsker.

Flybillett er bestilt både til meg og min sykkel. SAS lar deg ta med sykkelen uten noen avgift hvis du holder deg innenfor den totale vektgrense som er tillatt for flygning til Statene. Du må bare huske på å bestille plass på forhånd.

Nå er alt betalt og alle avtaler gjort, så nå er det bare å glede seg til avreisen. Dette kommer til å bli et nytt sykkeleventyr i Statene. Se ei heller bort ifra at jeg skal rekke å få i meg noen flasker med Fate Tire ale også ved løypas slutt på tampen av dagene….. .

Under finner du noen linker til noen av stedene som skal besøkes med doningen.

http://www.mountsnow.com/summer/mountainbiking.html

http://www.diablofreeridepark.com

http://www.mtbr.com/trails/NewJersey/RINGWOODSTATEPARK.html


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside