www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Når været blir for kaldt eller snøen bare laver ned, klarer ikke engang jeg å motivere meg for noen større sykkelturer. Når du i tillegg ikke har bil, så blir det et tiltak å komme seg til et treningssenter. Man får fort sofasyken og begynner å hate seg selv.
Det blir tv titting, kjedespising og alt anna ræl som følger med en passiv livs stil.
Du føler etter en stund smågravid og blir humørsyk. For å motvirke disse negative dagene, gikk jeg til innkjøp av en spinningssykkel for et par måneder siden.

Prisene har sunket betraktelig på disse syklene den siste tiden.

Jeg fant en tilfeldig på Internett. Den billigste modellen til Sportmaster, kostet ca 2000 spenn. Den holder i lange baner for meg. Nå er ikke det viktigste for meg å sykle meg i toppform. Jeg er overhodet ingen treningsslave og det koster meg mye å sitte på en spinningssykkel i bortimot en time innendørs!

Jeg går så fort lei, selv om tv`n står på, eller det er kul musikk i bakgrunnen.

TD58_w250[1].jpg

Men når man sitter i sofaen og føler at man bare eser ut, er det forferdelig deilig å tråkke av seg litt frustrasjon og kanskje noen kilo. Her er jeg vel inne på den virkelige grunnen til innkjøpet av sykkelen. Med litt mindre kjedespising, byttet ut med noen økter med spinning, så håper jeg jo å få vekk i alle fall ett bildekk rundt livet. Den kollisjonsputa i styrehøyde begynner å bli overdimensjonert, så noe måtte gjøres.

Man føler seg så mye bedre også ved å svette ut litt. Når caken i tillegg er på verksted for service og du ikke kan få tatt deg en tur uansett, er det faktisk deilig å ha dette treningsapparatet. Stående lett tilgjengelig her i stua når man får ånden over seg til en fysisk utskeielse. Hadde en "morsom" opplevelse en av de første gangene jeg satt og sykla inne. Sykkelen stod rett foran tv`n og jeg hadde satt på en ekstrem sykling dvd. Så kommer det jo et cut med en som sykler med hjelmkamera.
Når du sitter og tråkker rett foran en 28 tommers vide screen, får du nesten en følelse av å sykle stien du ser på tv. Hjelmkamera raser over kanter og dropp og du føler at kroppen automatisk reagerer på det. Du holder på å satse når kameraet kommer til et hopp eller et dropp. Skulle tatt seg ut. Stygt velt innendørs på spinningssykkel! Det er vel bare det jeg hadde mangla!

Nå lavet snøen ned igjen i Oslo i dag. Det har vært en fin vinter når det gjelder sykling, men jeg liker dårlig disse snøfallene i mars. Det er den tiden du begynner å håpe på turer på bar asfalt i alle fall. I dag fikk jeg slaps spruta inn i øret fra biler som passerte og det var skikkelig griseføre. Da er det faktisk ålreit å ha en sykkel som spinner i stua.


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside