www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Tredje uka i august fikk jeg endelig karra meg med på Terrengsykkel.no sin Utflukt på Skeikampen. Jeg har lest om denne happeningen i flere år, men det har aldri passa med datoer for å slenge seg med. Men i år dukka det opp en mulighet. Jeg booka ei hytte og fikk med meg 3 svensker opp dit. Thomas og Leif kjente jeg fra Costa Rica turen. Jocke er en kompis av Thomas og var et hyggelig nytt bekjentskap.

   

Til tross for meget vekslende vær og litt vanskelige forhold, ble det 5 fine dager der oppe. Til sammen var det vel over 200 syklister som var med på denne happeningen. Konseptet er helt gull. Du booker hytte selv, ordner transport til og fra, ordner mat og drikke og så stiller organisatoren opp med guider til diverse turer på stier i fjellet. Her kan folk velge selv om de vil sykle i grupper som ekspert, normal, livsnyter eller nybegynner. Ingen avgifter, ingen startnummer, ingen først til mål. Her er trivsel faktoren meget høy med sti sykling i flott natur på dagen og sosialt liv på kvelden med quiz og pub liv.



Skeikampen var et utrolig nytt møte for meg. Stiene der oppe er fantastiske, selv under de svært vanskelige forholdene vi hadde enkelte dager. Naturen er nydelig. Det er lett å finne frem. Man har laget flotte sykkelkart for sykling både på sti og vei, slik at det er lett å orientere seg selv som ren fersking. Det kommer til å bli flere turer dit opp i fremtiden.

Du finner mer info om arrangementet på www.terrengsykkel.no .


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside