www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Roadtrip 2009 - Moab - Usa

Hjemme igjen etter 10 dager med sykling i Moab. Jeg har fremdeles godfølelsen fra oppholdet i kroppen. Har kikket på bilder, mailet frem og tilbake med dem jeg syklet sammen med og funnet ut at dette ei heller blir siste turen dit!

Les mer..

Roadtrip 2006 - Toascana - Italia

Pga en planlagt Costa Rica tur i februar, ble det ikke de helt store prosjektene når det gjelder utlandsreiser for å sykle denne sommeren. Men da 2 av mine søstrer m / familie leide seg en villa i Toscana i Italia, så jeg en mulighet til en liten utflukt.

Les mer..

Roadtrip 2005 - New Jersey - New York - Vermont

Årets roadtrip ble alt det jeg ønsket den skulle bli. Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har lest om slike turer, full av misunnelse, i ulike mtb magasiner og på nettsteder. Denne gang var jeg selv med på en og det ble nesten større en fjorårets tur i Moab. Det i seg selv, sier ikke lite! Nedenfor kommer en liten oppsummering av turen med både på og av sykkelopplevelser. Du vil finne masse bilder fra turen under egen kategori i billedarkivet.

Les mer..Roadtrip 2004 - Med Gary Fisher i Moab

Så er jeg hjemme igjen etter ei uke i Moab, mitt drømmested. Dit jeg har ønsket meg i så mange år. Aldri har vel penger til en ferie blitt brukt på en bedre måte. Turen overgikk mine egne forventninger.

Les mer..


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Genesis- Bilder - Linker - Øl - Hovedside