www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Raumerrittet (08.06.2009)

I helgen gikk Raumerrittet av stabelen. Jeg har syklet dette rittet 3 ganger tidligere og var spent på formen i år. Pga fjorårets tid havnet jeg i startgruppe 1. Helt ærlig trodde jeg at jeg ville bli kjørt skjorta av denne gangen. Men jeg hadde et håp om at jeg skulle klare å henge i hvert fall opp til Råsjøen på en bra dag. Det ble en veldig bra dag!

Jeg klarte å bli med i ei gruppe størstedelen av rittet og disponerte kreftene bra. Klatringene begynner å sitte litt som i fjor og det gir en god følelse. Dekkene hadde litt for mye luft, en feil som jeg stadig gjør. Monkey never learns. Det ga seg utslag i litt for dårlig feste i terrengpartiene og i raske svinger med mye løs grus på grusveiene. Var laaangt ute i en av svingene ned mot Ås gård!

Jeg klokket inn på 3:14:54 og var storfornøyd. Hadde ikke trodd jeg skulle klare å holde samme fart som i fjor. Men det hjelper å ha bra folk rundt seg.
Janne på jobben syklet også og var bare mellomfornøyd etter en heller slitsom natt i forveien med litt sykdom. Hun har trent mye foran denne sesongen og har høye krav til seg selv. Hun har allerede vunnet Enebakk rundt og Montebellorittet i sin klasse, så hun er nok i rute. En annen kollega imponerte dog stort.

Steve syklet Raumerrittet for første gang. Han har først i år virkelig begynt å trene mye sykkel og klokket inn på rett under 3.28! Respekt mann! Blir han raskere nå får jeg sabotere sykkelen hans i forkant. Rekord deltagelse og atter en gang perfekt vær under dette rittet. Jeg synes faktisk dette rittet er minst likeså tøft som Birken. Det er mye seig klatring og avslutningen lurer mange. Det ser lett ut, men de siste milene suger kreftene ut av deg.

Nå veit jeg at formen er i anmarsj og det er bare å trene bra fremover.

Dette var oppmuntrende.

www.raumerrittet.no

Geir-raumer.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside