www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Pinsefri og mye sykling (02.06.2009)

Pinsehelga ble er herlig langhelg med mye sykling. Jeg hadde planlagt å ta første turen for året inn til Bislingen fjellstue. Da pinsen også inneholdt en bursdagsfeiring, ble lørdag og søndag forbeoldt de moderate turene. Men 2.pinsedag var jeg tidlig oppe og tråkket innover i marka.

Jeg startet hjemme fra ved 8 tiden og det var utrolig stille overalt. Været var nær sagt perfekt for en langtur. Jeg møtte knapt folk innover forbi Kikut, Sandungen og Katnosa. Dvs det var folk i marka. Mange brukte pinsehelgen på å campe der inne. På Gjerdingen var folk mer våkne.

Her ble det kort bananstopp før jeg tråkket videre. Turen opp til Bislingen er en knall tur som avsluttes med en betydelig klatring. Vel oppe har du nydelig utsikt. Fjellstua har stengt på sommeren, men jeg hadde pakka nok mat og drikke. Det står bord og stoler ute på en stor veranda, så du får knapt en bedre rasteplass. Etter å ha sittet i sola der oppe en 30 minutter, tok jeg fatt på hjemveien. Beina var fine og kroppen føltes bra.

Da er det bare nydelig å tråkke på grusveiene i nordmarka.
Konklusjonen på den første langturen i marka denne sesongen, er at formen kommer. Sakte, men sikkert. Min nye Superfly er bare et nydelig stykke å sykle på.

Og ja, livet hadde vært en del fattigere uten syklingen.


PICT2470.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside