www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

"Big wheels keep on turning….".

Gary Fisher Paragon 2005 er i hus! Sist uke, etter akkurat passe med masing på importør de siste månedene, var jeg ute hos Robert på Foss Sykler og hentet min nye hardtail.

Den aller første Paragon 2005 modell som triller på norsk jord. Litt moro for oss unger det vettu. Jeg måtte skaffe meg en hardtail til Birken i år, så da falt valget ganske raskt på denne lekre doningen.

Den røde lakkeringer (ice red) er utrolig pen å se på. Det er jo en GF 29`er, så nå blir det spennende å teste ut dette konseptet også. Hjulene virker store, men når du sitter på sykkelen, tenker du knapt på det.

Gary Fishers Paragon 05 kommer med bl.a. SRAM X9 gir og skiftere, Rock Shox Reba dempegaffel og Hayes HFX9 hydrauliske skivebremser.

Foreløpig har jeg bare fått tatt noen turer på asfalt (..og allerede en tur over styret…). Sykkelfølelsen er meget behagelig
(når du holder deg PÅ sykkelen!!..). Spesielt er jeg begeistret for SRAM X9. Girene er meget presise.

Jeg kan knapt vente på at våren skal komme og veiene i marka blir kjørbare. Når jeg først skal delta på Birken i år,
så blir det noen trenings mil på grusveiene denne sesongen.

Vil tro at denne sykkelen også vil være behagelig å ta noen treningsturer med på asfalt. Kaster man på noe tilnærma slicks dekk, så tror jeg dette fort kan bli moro.

Da består Gary Fisher samlingen min av en Marlin 04 til vintersykling, en Cake DLX1 til fri utfoldelse på stier i skog og fjell og altså en Paragon 05 hardtail til Birken "prosjektet" mitt. Så da er det bare og komme seg ut og sykle!

Se sykkelen herTilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Med Gary Fisher i Moab - Bilder - Linker - Øl - Hovedside