www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Moab igjen? (10.06.2009)

En av dem jeg syklet sammen med i Moab for en del år tilbake, var Scott Bradoka. En eminent og meget anerkjent gitarist verden over. Han er også en ihuga terrengsyklist. Vi har holdt kontakten siden og her forleden kom Moab opp som et eget emne igjen. Han har den "stygge" uvanen med å reise til Moab og sykle et par ganger hvert år!

Noe som jeg slett ikke er misunnelig på (pah!). Nå var han i ferd med å bestemme en dato for høstens tur dit og jeg kalte han som vanlig
"lucky b.." og andre ting. Tenkte ikke mer på det før han denne gangen foreslo at jeg burde bli med. For pokker, jeg har jo ikke planlagt noen ferie i år. Det er derfor innenfor budsjett (hvis jeg strekker det litt).

Og det beste av alt. Det er i en stille periode på jobben. Nå er planene i gang. Det blir en tur i oktober. Vi må bare finne en tid som passer for alle som skal delta. Så fort tidspunktet tikker inn på mail, kommer jeg til å bestille flybillett. Jeg har alltid sagt jeg skulle tilbake dit. Nå passer det faktisk utrolig godt på alle mulige måter.

Dette blir noe å se frem til helt på tampen av årets sykkelsesong.

Bildene her er fra en av Scott sine turer. Ser jo ikke så kjipt ut da.

moab_1.jpg

moab_2.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside