www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Du veit at den kommer. Du forventer at den lurer på deg ned neste heng, eller bak neste sving. Jeg snakker om sesongen første megatryn. Jeg veit ikke hvordan det er med andre, men jeg må liksom ha den unna for å føle at jeg kan klare av noen tryn i år også. At ikke skrekken setter seg.

Litt vanskeligere for hvert år som du blir eldre, men i år fikk jeg hjelp av moder jords myke side. Den øverste delen av traseen i Grefsenkleiva er stort sett tørr. Det er imidlertid enkelte partier hvor vannet renner og hvor det løser opp jord og stein skikkelig. Jeg hadde kjørt løypa et par ganger før i dag og lekt meg på andre stier i solsida i Kleiva.

Det kryr av små fine single tracks rundt omkring der. Cluet er å sette et par sammen slik at du får en fin "run". Men nok om det, etter et par timer kom det første trynet i år.. Ned ei naturlig laget vannsklie, løsner jord og stein og hjulet setter seg fast. Som skutt ut av en katapult flyr jeg over styret og lander nedenfor i et myrhøl med trynet først.

Svelger en ½ liter av det bekksvarte vannet og blir selvfølgelig gjennombløt og litt forslått. Men verre er det ikke. Opp på sykkelen igjen bærer det og jeg fortsetter løypa ned til enden. Men da er det takk for i dag. Det blir for kaldt når du er gjennombløt og ingen ser lenger at du er en hvit mordmann.

vannsprut.jpg

Jeg tråkker ned igjen til garasjeanlegget der jeg bor hvor det heldigvis finnes en spyle plass. Får en nabo til å spyle meg, før jeg tar av det verste på sykkelen. Etter å ha fått vrengt av seg tøyet, dusjet og nytt en kald boksøl, reflekterer jeg selvsagt over hva jeg gjorde galt.

Samma leksa hver gang, the monkey never learns. Vekta var ikke langt nok bak, noe som forårsaket at hjulet boret seg ned i det bløte og løse underlaget. Nå sitter jeg her, litt stiv og støl, men synes jeg slapp billig i år på sesongen første. I morgen er jeg ute igjen og da med viten om at jeg kan ta en par krasj i år også uten å få den store skjelven. Greit når du først skal kjenne på jordskorpa, å velge et myrparti.

Det lukter ikke godt i huset etterpå, men du verden hvor behagelig å lande der motfor på steingrunn!!Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside