www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Da går det mot jul. Jeg hoster og harker om dagen og desember har vært en meget dårlig treningsmåned så langt.
Den siste biten av den blir det ei heller noen forbedring. Man får rette fokus fremover til over nyttår.

Da må alle gode forsetter realiseres. Man er også som regel litt bedre motivert etter å ha kasta innpå av god mat og godt drikke et par uker på tampen av året. Jeg vet ikke helt hvilke sykler jeg ender opp med neste år. Vet egentlig ikke annet om neste sesong enn at Lillehammer - Oslo er planlagt og jeg er påmeldt i Birken. Når det gjelder sykler, så blir det en diskusjon med Jefe om hva som er tilgjengelig. Man trenger liksom ikke det aller råeste på mitt nivå hvis det er knapt med tilgjengelighet på enkelte modeller.

Jo visst er det kjekt å velge fra øverste hylle. Dog er det til slutt alltid rytteren det kommer an på uansett. Bra sykler blir det og det blir Gary Fisher! Med litt flaks blir det kanskje litt vintersykling i jula. Det hadde vært godt for kropp og hue. Med alle middager og kakelag og andre slags lag, kan det være smart å røre på seg litt mellom øktene. Romjula vil også bli brukt til litt planlegging foran neste sesong.

Det er vel på tide. Men det er jo det vinteren gjerne brukes til. Når snøen ligger metertykk utenfor og gradestokken viser mange blå minus, er det fint å drømme seg bort til sykkelperler. Til sommeren har jeg litt mer lyst på å prøve litt andre sykkelprosjekter enn de typiske rittene. For meg vil det si f.eks Jotunheimen rundt og Trollstigen opp på landevei.

I tillegg planlegger en sykkelkompis noen spennende prosjekter på uprøvde stier i fjellheimen. Slikt er litt inspirerende.
Så blir det også noen skikkelige langturer på grus og kjerreveier, kanskje i Folldal. Det eneste som er helt sikkert, er at det skal sykles mye. Jeg merker nå på vinteren hvor mye syklingen betyr for kropp og sjel. Det er liksom ikke samme energien på vinteren når det kan gå lang tid mellom turene. Mye moro har det vært i år. Jeg merker meg at antall syklister øker på alle typer sykling.

En fin ting å ta med seg inn i det nye året.

1 Verden, 2 Hjul!

Ha en God Jul og et riktig Godt Nytt År.

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside