www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Denne søndagen hadde jeg avtalt å ta med meg min nevø Kim på en treningstur. Kim er bra gjennomtrent, men han har ikke så mange mil i beina på sykkel. Jeg foreslo at vi tok samme runde som min svoger og jeg hadde på fredag, ut til og rundt Helgøya med retur.
Det var lett regn på morgenen da vi startet fra Hamar. Men så lenge det ikke er kaldt, spiller det liten rolle.

Turen utover gikk fint og Kim hang overraskende bra med på et jevnt tempo. I bakkene over Duhøgda var han smart nok til å kjøre i sitt eget tempo. Ute på Helgøya ble det ikke stopp på Skafferiet denne gangen. Det regnet og vi ville holde trykket og varmen oppe.
Så vi dyttet inn litt energibarer og tråkket på. Bakkene fra Tingnes og over Duhøgda er verst fra den siden. Her begynte nok Kim å kjenne det litt, men han var påpasselig med å holde det tempo han mente var riktig for å holde hele turen.

På vei ned passerte 4 ryttere fra Lillehammer meg på sine racere. Jeg kunne ikke dy meg og la meg på hjul. Det er aldri populært med en med terrengsykkel, så jeg hang der bare en liten stund. Må jo terge litt vettu. Mellom Brummundal og Hamar tok vi noen skikkelige drag for å teste Kim sin form skikkelig. Han tråkka til han var grå i ansiktet og han er en seig fyr.

Med litt mer trening kan han fint gjøre et bra ritt i Birken. Han har lyst, det skjønte jeg. Så får vi se hva prioriteringene blir det kommende året. Han fikk seg ei skikkelig økt og jeg fikk nok en fin tur. På kvelden var det samling hos min andre søster på Hamar med god mat og godt drikke.

Man har det godt når man besøker slekta der oppe.

SG100743.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside