www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Dag 2 på Hamar var avsatt til en treningstur med en gjeng som trener sammen der oppe. Jeg kjenner noen av dem fra tidligere.
De har en langtur hver lørdag med start kl 9. Et glimrende opplegg der man pusher hverandre og med litt godmodig mobbing for folk som skipper en økt.

Basert på hvor det så ut til å bli mest opphold, bestemte gutta seg for en tur i retning oppover mot Elverum. De gjettet riktig, regnet stoppet etter en ½ time. Jeg har ikke syklet så mye på grusveiene mellom Hamar og Elverum, så dette ble en glimrende tur for å bli litt mer kjent her. Pga regn og ferie, ble vi bare 4 stk denne gangen. Morten, Stein, Pål Jan og jeg. Kim Skogheim skulle kjøre bakkedrag med noen andre proffer. Enten det eller så var han redd for å bli bløt….. .

Turen gikk opp i Øvre Vang, Nordbygda og over mot Terningmoen utenfor Elverum. Deretter bar det ned igjen via Rokoberget og Rokosjøen, Vallset, Stange og tilbake til Hamar. Runden ble på nesten 11 mil i variert og fint treningsterreng. Gutta holder koken bra der oppe. Flere av dem har Birken som mål. Noen av dem skal også sykle Grenserittet (se senere artikkel).

Stein Kjørum sitt høydepunkt på turen var vel å bli kvitt en meget irriterende knirkelyd i krankarmen. Lett fikset med ved å stramme den! Ulyder en noe dritt, men som oftest er det enkle ting man fort kan korrigere. Av turen ellers kan nevne at vi kom inn i skyteområdet på Terningmoen, kjørte over elektrisk fe-rist, fyllte vannflasker på Rokosjøen camping og at de fleste følte de hadde hatt en meget bra økt. Ikke sant Morten. I etterkant så jeg en mail fra Pål Jan om at turen var planlagt som meget rolig.
Det ble den vel ikke, men som sagt. Jeg så ikke mailen før i etterkant.

Takk for en fin tur gutter og hold tråkkinga oppe!

25072009737.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside