www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Etter noen slappe første 2 uker av ferien, ble det endelig litt fart på sakene den 3. og siste uka. Tour de France og elendig vær har litt av skylda for meget lite aktivitet i 2/3 deler av ferien i år. Kan ikke huske sist det var så, pardon my french, bedritent vær! Ja, det begynte å tære på humøret. Noen turer ble det, mest på grus. Men man blir litt lei av gjennombløtt og møkkete tøy etter hver eneste tur.

Vel, tilslutt satte jeg kursen for Hamar. Tok med meg min Superfly da jeg regnet med at den var mest passende for værtypen. Torsdag kveld, dagen før jeg reiste oppover, avtalte jeg med svoger om en tur fra Hamar via Brummundal, Nes og Helgøya rundt med retur.
Da jeg satt på toget oppover tidlig på morgenen, viste jaggu sola seg. Toget kunne nesten ikke gå fort nok oppover.
Vel fremme ble det en kjapp tråkketur bort til min søster og svoger, krets rekord i klesskifte og vi var klare for tur.
Man veit jo aldri hvor lenge sola ville vise seg.

Det ble en nydelig dag på sykkel. Denne turen er ca 75 km lang, går på asfalt og med en bra stigning i terrenget mellom Brummundal og Tingnes. Svoger har gått ned mange kilo etter en omfattende operasjon i vinter. Han trener bedre og spiser mer riktig. Det merkes også på formen hans. Selv om han ennå er litt forsiktig med å tråkke til for hardt, er det klart mer trøkk i beina hans nå.

Det ble en kanonfin tur med innlagt stopp på Skafferiet. Her må man jo bare prøve hjemmelaget gulrotkake med ekte hjemmelaget Lime lemonade som drikke til. Skafferiet har blitt et populært serveringssted på Helgøya. Lite sted med atmosfære og mye selvlagde produkter.

Vel hjemme disket min kjære søster opp med mat for syklister, samt litt ikke så sportslig fludium. Men det er viktig å kose seg og!!!


P7240165.jpg

P7240166.jpg

P7240168.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside