www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

I begynnelsen av august arrangerte Storo MTB nok engang NC i DH i Grefsenkleiva. Jeg har vært ivrig tilskuer de siste 3 åra og det har til tider vært spektakulært å stå ved vannrøret å se gutta komme ned droppen og over hoppet.

Engang for lenge siden sendte jeg en mail til Peter i Storo MTB og tilbød meg å hjelpe til litt hvis det trengtes. Jeg bor jo rett ved siden av og jeg vet av erfaring at slike arrangementer gjerne utføres av få som sårt trenger litt hjelp. Så i år fikk jeg shanghaia en kompis og bidro litt til løypebygginga og hadde litt bedre samvittighet når jeg koste meg ved det nye hoppet over vannrøret i år.

90950018.jpg

Knall vær, kanskje t.o.m. i varmeste laget for de med rustning, og glimrende løype med fine step downs. Arrangementet var topp og jeg tror folk som deltok og de som så på, koste seg denne ritt dagen.

I fjor hadde jeg store planer om å delta i sportsklassen, men det blir nok ikke noe DH på relativt "unge" fremadstormende. Man blir litt for feig med åra og det ble litt for mye kræsj i fjor og tidlig i år.
Men det er spektakulært å se på. Jeg har jo kjørt løypa med alle kyllingavstikkerne både med bighiten og caken og løypa er en drøm av en single track med fart!!!

Problemet er jo selvsagt (med dh sykkel) trillinga mot toppen igjen! Synd man ikke kunne brukt heisen der.

Neste år blir det vel kanskje Tryvann med heis? Litt synd, for arrangementet i Kleiva har vært kult å se på de siste åra og jeg tror mange liker løypa.

Man skulle hatt bedre mulighet for å reklamere for noe sånt. Jeg tror nemlig potensialet for publikumsantall er stort. Men kanskje er det også viktig å holde det på nivået som er nå, så de stakkarene som skal gjøre alt, faktisk rekker over ting. Det er godt det finnes noen ildsjeler. Moro er det i alle fall hvert år å skue dette arrangementet. All ære til de som fortjener det.

Og så når alle nå har reist hjem og ingen lenger bryr seg om kleiva, kan jeg snike meg ut i skumringen på høsten å leke "Peat" nedover på kyllingavstikkerne og prøve et par av de minst skumle hoppene……
bakk-bakkk.baaakkk…….

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside