www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Da er jomfruturen med min nye cake på stier i marka gjennomført. Og du verden for en sykkelglede. Man blir jo nesten åndelig av den første stituren på våren alene. I dag var det ikke så altfor bløtt og sola stakk frem tilslutt. Når du da i tillegg tester din splitter nye Gary Fisher Cake 1 dlx 2005 for første gang, blir man nesten religiøs.

Den passer meg som en drøm. Man føler man sykler på fløyel. Dempeoppsettet bærer deg over hva som helst. Ramma er som skreddersydd til meg. Lakkeringen en nytelse for øyet. Dette var en stor opplevelse. Det er så deilig så man kan beskrive det som å bli født på ny, hver gang man har gjennomført en tur som gir deg en så god følelse etterpå.

Smilet sitter klistra og sol verandaen venter med en kald boks øl etter dusjen. Dette er en meget behagelig del av livet. Det skaffer næring til både kropp og sjel. Enda bedre, sesongen har knapt starta!

Grunnlaget er bedre enn tidligere år så tidlig på sesongen Det skyldes en drøm av en vinter for en syklist i januar og februar. Jeg sykla på sti i begge de månedene, enten på barfrost eller is.

Du kom deg over myrer og det som var. Helt enormt moro! Men det slår jo selvsagt ikke en fin vår dag som dette, da du kjenner sola varmer i nakken. Lukta av bløt jord, blanda med den umiskjennelige lukta av en splitter ny sykkel. Området rett bak meg på Grefsenkollen byr på mange fine små, men utfordrene stier.

De fleste av dem ligger i sol hellinga, så det er ikke spesielt bløtt. Vel sklir du av røtter og mosegrodde steiner innimellom, men det er jo litt av spenninga, huh? Deler av utfortraseen som Storo MTB bruker til sine ritt, er også stort sett kjørbar. Noen "moroklumper" hadde laget diverse hindre i utfortraseen (nei, jeg tenker ikke på hopp osv som hører med i en slik trase!)..  

Hadde man kommet i fart ned den nå, kunne det blitt stygt. Kjørte øvre halvdel og fjernet 4 forskjellige hindre, laget med stokker og stein. Misforstått naturelsking eller bare drittunger med kjedelig humor. 4 timer på stiene i dag, var nok for meg så tidlig. Nå verker det behagelig i kroppen.

Det er spådd fint vær både lørdag og søndag. Da veit jeg hva jeg skal gjøre denne weekenden. Så sorry til alle andre jeg måtte neglisjere i helga, men skogen kaller.

Til slutt en takk til Robert på Foss Sykler som er en liten "co-sponsor" for meg når det gjelder alle GF greier.
Takk til gutta på Raske Sykler, Tommy som skrudde sammen sykkelen i går og Håkon som fiksa skivebremsen min i dag.
Takk til min arbeidskollega Vidar som tok seg av det som skulle gjøres i dag, slik at jeg kunne ta meg fri.
Det har vært en aldeles fortreffelig dag på sykkel i skauen.

Bilder tatt før markatur

DSC00450.jpg

geir_m_ny_cake.jpg

Nå skal det slappes av med en kald boksøl i tradisjonell after ride stil ala en BeerMaster.

Livet er ikke det verste man har………

Se sykkelen her


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside