www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

For noen uker siden, dro jeg opp til Lillehammer ifm Birken og Norsykkel. Robert på Foss Sykler hadde fortalt meg at Mr Fisher himself ville være der i år. Da må man jo bruke muligheten til å slå av en prat med han, huh? Det var i alle fall moro å møte fyren. En rolig og avslappet mann i 50 årene som jeg tror sykla over fra Rena på 3.41 sammen med bl.a. Bo Andre Namtvedt fra Bergen.

90950013.jpg

En time etter målgang stod Gary ute foran Håkons hall med en birra i hånda og studerte livet i målområdet.
Et fint forbilde for en BeerMaster. Jeg tror det gleda hans hjerte stort å se hvilken interesse for terrengsykling det er i dette landet. Birken er virkelig en opplevelse t.o.m. som tilskuer i målområdet.

90950006.jpg

Alt dette livet rundt rittet, fikk meg til å tenke litt i baner om å bli med neste år. Vel, tanker ble til uoverveide ord i hyggelig lag og nå har et håndtrykk besegla skjebnen min. Jeg må stille neste år for å bevare verdigheten.
Eneste mulighet å unnslippe nå, er at jeg ikke får startnummer. Men noen kommer nok til å ordne det,
kjenner jeg dem rett.

Jeg har ikke brydd meg så mye om ritt, det være seg langløp, rundbane eller andre grener. For meg er sykling en tilstand ute i naturen. Det enten være seg på grus, på stier, i fri dressur i fri natur,
nedover, oppover, MEN aldri etter klokka. Jeg stopper opp og nyter storslått natur, snakker med en elg,
eller tråkker for livet fra en illsint grevling.

Etter besøket på Lillehammer ble det dog sådd ei spire om lyst til å prøve dette, i hvert fall en gang.
Så slipper jeg alt maset om "hvorfor sykler du ikke Birken?". Det spørsmålet tror jeg at jeg har fått 100 ganger. Folk skjønner ikke min oppfatning av sykkelopplevelse. Men den er nå i ferd med å endres litt.

Så til vinteren blir det å spinne litt sammen med vintersyklinga, så man har et grunnlag for noen langturer. Jeg har jo sykla langturer før, men som sagt, aldri på tid. Skal man først delta i Birken, så får man vel sette seg et mål.

Tidsmålet? Vel, det vil jeg komme tilbake til ved en senere anledning…. .


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside