www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Da var den første lille, rolige treningsøkten etter sykdom gjennomført. En liten halvtime på spinning sykkelen i går, fikk smilet tilbake gitt. 30 minutters spinning 4 ganger i uka,samt en lengre sykkel, spaser, ski eller løpertur i helga, er det jeg får lov til de første ukene. Nå skal kroppen bygges opp igjen sakte.

Neste uke får jeg vite resultater av tester etc og så kan jeg lage en litt mer langsiktig treningsplan. Men jeg får stadig innprentet
at jeg må ta det veeeldig rolig den første måneden nå.

Så det blir nok en tålmodighetsprøve av dimensjoner. Det var i hvert fall deilig å tråkke rundt en ½ time i går. Jeg kjente på kroppen at jeg ikke har utøvet noen form for trening på nesten
2 og en ½ måned.

Noen små kilo har kommet til, men ingen katastrofe. Det skal svettes mye på senvinteren og våren, så det forsvinner. Så mens man nå endelig kan begynne å leve et treningsvennlig liv igjen, propper jeg meg selv med positive ting som jeg finner overalt.

F.eks at jeg egentlig er veldig miljøvennlig! Leste artikkelen om
Al Gore i en avis i går hvor han sier at det snart er for sent å snu med tanke på miljøskadene på kloden.

I samme artikkel snakket en annen person om hva hver enkelt
av oss kan gjøre. Hun dro frem til 3 B - ene: Bil, Biff, Bolig. Så på bakgrunn av dette, sjekket jeg min egen situasjon.

Bil: Har ikke, har aldri hatt (helt sant!), Kjører alltid kollektiv,
eller sykler. Stort pluss i margen.

Biff: Det er ikke ofte jeg spiser biff. Ikke så ofte rødt kjøtt heller.
Det går mye i hvitt kjøtt, pasta etc. Så et bra pluss i margen her også.
Her kan jeg jo også litt for moro legge til at jeg liker å drikke
min øl på pub fra fat. Det sparer også miljøet. For flasker,
bokser og emballasje, ikke sant?

Bolig: Jeg bor på et kollektiv på 36 kvadrat, sammen med 4 sykler. Gradestokken inne viser i snitt rett under 20 grader. Liten leilighet og passe lav temp er også med på å spare strøm. Jeg lar aldri lys stå på i rom hvor jeg ikke oppholder meg. Så jeg gir meg selv et pluss her også. Har dessverre ikke sjangs til alternativ oppvarming da jeg bor i blokk.

I tillegg kan nevnes at jeg går aldri i vaskeriet før jeg kan kjøre fulle maskiner, Oppvasken på kjøkkenet tas for hånd. Møbler kjøpes som regel brukt og jeg kildesorterer.

Hah! Jeg burde på tatovert svane merke på kroppen et sted, ha-ha-ha,

Men kromtappen på å være miljøvennlig er jo syklingen. Det skal bli en fryd å komme i gang igjen. Gleder meg som en liten unge på juleaften. Nå er det knallhard jobbing på jobben i 3-4 måneder.

Det passer egentlig utmerket. Dagene flyr av gårde og plutselig blir det vår. Så selv om dette på mange måter blir en sesong der jeg må ta det pent, så skal i hvert fall sykkelgleden være til stede.

One World, Two Wheels!


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside