www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Det er når man ikke rent fysisk har muligheten til å sykle, man først skjønner hvor glad man er i denne formen for aktivitet. Nå har jeg bare igjen noen uker av treningsforbudet mitt og hele kroppen verker etter å komme i gang igjen.

Jeg ser meg lengsel etter syklistene som passerer i umiddelbar nærhet av mitt bosted, på vei inn i Maridalen. Det er varmegrader i luften og sola har tittet frem flere dager. På forumet på Terrengsykkel leser jeg om folk som rapporterer om glitrende forhold for vintersykling i marka med piggdekk.

Min vintersykkel står rett innenfor døra og ser fornærmet på meg hver gang jeg går ut uten å ta den med.
Men snart, snart…. .

Imens så planlegger jeg en rolig oppstart på syklingen igjen. Planlegger treningsturer. Nye traseer på asfalt og i skogen. Begynner å plotte inn noen ritt som er et "must" kommende sesong. Noen nye og spennende, mens andre er de gamle traverne. I år skal jeg være med på Solan Gundersen rittet i Alvdal.

Opp Tronfjellet med start i Alvdal sentrum. Drammensrittet var så bra opplevelse i fjor at det må jeg ha med meg i år også. I stedet for noen ny utenlandstur, blir det nok heller flere prosjekter i Norge. Har lyst til å utforske fjellet på sykkel mye mer enn det jeg har gjort. Det er nok av godbiter både i terrenget og på landeveien.

Vel, jeg vurderer en tur utenfor landets grenser. Skottland på tvers på 6 dager. Stort sett på stier og kjerreveier med overnattinger på tradisjonelle "guest houses". Det frister veldig. Og skottene er jo så trivelige. Godt øl har de også. Dette er en organisert tur som jeg først leste om i et tysk sykkelblad (ja, ich spreche nur ein bisien….).

Det kunne vært morsomt å forsøke en lignende tur som Oslo - Stavanger i mai i fjor. Det var en kjempetur med herlige folk og sykling i et fantastisk terreng. Man fikk jo nasjonalfølelsen helt opp i halsen når man kom opp i fjellene. Har hintet litt til han som satte det hele i gang i fjor, så får vi se om han kommer opp med noe.

Ellers så vurderer jeg for første gang Trondheim - Oslo. Bare liksom for å ha syklet dette rittet engang. Har et par muligheter på å sykle sammen med noen grupper her.

Så slik går dagene uten sykling. Det blir å planlegge for det som skal komme, kikke i sykkelblader, se en sykkelfilm og pusse litt på doningene. Og ute akkurat nå skinner sola og det er 6 varmegrader…… Argh. Men snart, snart………… .Tilbake

DSC01526.gif
 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside