www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

På onsdagen dro jeg tidlig tilbake til Hamar. Jeg hadde avtalt å sykle litt skikkelig sti med nevø Trond Håkon. Trengte også noen kule stibilder, så jeg fikk skremt ut Per Henning igjen. Han kan jo ta bilder. Pga en skade i foten hans, måtte vi finne en lokasjon med kort gangvei fra bil. Det gjorde vi på Hedmarkstoppen. Vi drev vel der oppe i flere timer.

Sånn er det når du er på photo shoot. Det ble mye moro ned og tungt å komme seg opp igjen. Etter 20 - 30 slike turer, blir man litt sur i beina. Men det ble mange kule bilder. Noen nedenfor, mens andre blir lagt i billedarkiv etter hvert. Etter vi var ferdige med fotograferinger, tok Trond Håkon med meg på sin favorittsti i Furuberget.

Han hadde satt sammen flere stier så det ble en skikkelig flyt tur i stor fart helt ned til strandkanten av Mjøsa. Det var knall moro! Furuberget er undervurdert! Trond Håkon begynte å bli litt sliten, så ha takket for seg. Jeg måtte leke meg litt til med Roscoen.
Fy pokker for en stisykkel. Du føler deg så trygg og tør å bombe ned det meste.

Skremte opp ei mor med unger da jeg klatret opp igjen på en sti der. Tror de var sjeleglade for at det var meg og ikke den sinte elgen som jeg hadde hørt så mye om da jeg var der. Det som er kult med Furuberget er at du kan sette sammen flere stier og få all slags type stisykling. Nok av utfordringer for alle nivåer.

Dette var en morsom dag og jeg fikk smaken på sti igjen gitt…….

IMG_2632.jpg

IMG_2635.jpg

IMG_2642.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside