www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Da, etter en 3 måneder lang pause, med bare et par turer på sykkel,
er jeg endelig litt i gang igjen. I helgen ble det 2 turer utendørs.
En tur på kryss og tvers i Maridalen og oppover mot Kikut og en dag med Fornebu og Sandvika inkludert på turen.

Det er ubeskrivelig deilig å føle at man er i gang igjen. Like deilig var det selvfølgelig ikke å kjenne hvor langt tilbake denne pausen har satt meg. Det vil ta sin tid å komme i form igjen, men tid har jo en mosjonist!
Gleden ved å være tilbake veier jo også opp i massevis for den heller råtne formen.

På lørdag var jeg våken grytidlig. Utrolig hva en forventning om en utendørs sykkeltur gjør med hodet ditt. Jeg ville vente til litt utpå formiddagen for at gradestokken skulle krype litt oppover. I mellomtiden gjorde jeg alt tenkelig husarbeid som jeg vanligvis ikke enser en tanke på en lørdag morgen.

Men da klokken var 9, orket jeg ikke vente lenger. Godt kledd bar det ut i Maridalen i minus 7 grader og sol! Litt kaldt, men du verden så bra å trille i gang igjen innover i Maridalen. Møtte kun 1 syklist denne morgenen og det må være rekord uansett årstid.

Det er utrolig fint å ha Maridalen for vintersykling. Veiene der inne er greit kjørbare og setter dem man litt i system, så får man fint en god 2 timers økt. Jeg sjekket også veien innover mot Kikut. Den var også bra for vintersykling. Hardpakka snø og is.

Litt kaldt var det på begynnelsen, men det tåler man når man er skikkelig sykkelsugen som meg. På søndag var det i utgangspunktet spådd snø, men på morgenen kom det ingenting ned fra himmelen. Temperaturen var også steget litt, så da ble det en tur ut mot Fornebu og rundt omkring der. Stort sett på fine sykkelstier. Dette er en del av fast vinter runde som går fra Grefsenkollen til Fornebu, rundt omkring der, før turen går videre til Sandvika og Bekkestua.

Deretter settes kursen tilbake til Grefsenkollen.
Det er lenge siden jeg har hatt 2 sykkelturer på en helg. Det hjalp fælt på humøret og med oppfølgende spinning sessions i uka, er vi snart klar for sykling t/r jobben igjen. Da kan man virkelig si at jeg er på vei tilbake til der jeg var engang i fjor.

Nå er det bare å håpe på mye mildvær og rask snøsmelting.

DSC01420_mars09.gif

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside