www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Denne sommeren kan bli noe av det bedre jeg har opplevd ifm sykling. Allerede nå er alle helger i august booket opp. 2 helger i juli og 2 helger i juni. I tillegg er det bra med aktiviteter i mai også. Det eneste jeg ikke har planlagt ennå, er ferie og når jeg skal ta den. Bare en kort liten oversikt viser følgende på programmet foreløpig:

Mai:
- Enebakk rundt
- Hamar rittet
- Oslo - Hamar

Juni:
- Mulig sykkel og fot turer i Nordfjoreid
- Raumerrittet
- Vestmarksrittet

Juli:
- Bukkerittet
- Weekend tur på grus og sti fra Gol til Oslo. Dato ikke fastsatt.
- Solan Gundersen rittet i Alvdal. Opp Tronfjellet.

August:
- Grenserittet
- Drammensrittet
- Aabakkerittet (ta å google dette rittet, jeg gleder meg)
- Utflukt 09
- Blir det Birken? Vites ikke ennå.
- Skeikampen (avhengig av datoer)

I tillegg skal min svoger Albert ta meg med å sykle Trollstigen i løpet av sommeren. En annen svoger blir med meg på en tur fra Hamar, til Nes og så Helgøya rundt og tilbake. Jeg har også en haug med heldagsturer på programmet både på landevei, grus og sti. Her gjelder det bare å få fritid nok til alt.

Ifm Hamar rittet, stiller jeg på et 3 manns lag for å øke den sosiale faktoren litt. Overnevnte svogere og meg selv danner et familiært lag som setter trivsel, samhold og den sosiale delen av syklingen i høysete.. Dagen i forveien blir det antagelig samling hos eldste søster. Her har jeg bedt alt som kan krype og gå av familie til å komme innom. Nei, ikke komme gående eller i bil, men komme syklende.

Jeg må ha bilder til et nytt foto album på sida mi som skal hete "Tjukke slekta på sykkel". Vi skal selvfølgelig også prøve å få til fellesturer denne dagen før dagen. Her skal i alle fall sykkelen være i fokus! Og det varmer et sykkelhjerte å se stadig flere i slekta begynne å digge mer og mer forskjellig sykling. Mine 3 søstre har nå alle sykler, svogerne likeså.

Flere nevøer og nieser slutter seg stadig til de syklendes rekker. One World, two wheels. Aldri har vel denne logoen fra TREK passet bedre.
Med masse trening tapt grunnet sykdom i vinter blir det å bygge seg opp igjen i rolige former. Jeg skal ikke vinne noe. Jeg er en av dem som faktisk i korte øyeblikk nyter utsikten i Birkebeiner rittet.

Det er gleden av å sykle, ute i naturen, komme seg ut for egen maskin, som er så stort. Det å utfordre seg selv ført og fremst. Jeg skal nok være tilbake til fjorårsformen ute i juli engang.

Marka09.gif


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside