www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Nå er jeg i gang med siste del av opptreningen. Jeg var så heldig å få plass på NIMI på Ullevål stadion og det kan vise seg å være gull. Mye flinke folk og veldig bra opplegg. Og det beste er kanskje intensiteten av det og omfanget. Her er det opptrening, teori på diverse emner relatert til å bygge seg opp igjen, individuelle samtaler og kosthold. Siste veldig bra for en som meg som bor alene og ikke bestandig er like fornuftig på dette området. Godt at alt dette er så nære meg også. NIMI har mange ressurser og her er det folk til nær sagt all problematikk iht å komme seg tilbake i jobb.

Godt å ha brukt tid på Stadion Fysikalske hos Inger på forhånd. Da har man fått en liten kick start og slipper og starte helt på bunn.
Så må jeg nevne starten jeg fikk på Sunnås. Spesielt var det Dorthe der ute som fikk meg i gang igjen treningsmessig rent fysisk. De har en hel stab av dyktige folk der ute.

Når vi snakker om opptrening, så kommer jeg selvfølgelig ikke utenom syklingen. Den har vært superviktig for meg etter hjemkomsten. Lite belastende på kroppen faktisk. Du kan legge lista der du vil og fremdeles få bra utbytte av en sykkeltur. Å bo nære Nordmarka i tillegg er jo bare helt konge. Selv om jeg har hatt dilla på stisykling de 2 siste årene, så må jeg ta til takke med grusveier og enkel sti nå. Men det er så deilig å komme seg ut i marka og kjenne at kroppen responderer litt om litt. Dette har betydd mye de siste månedene.

Godt jeg hadde interessen fra før. Så nå er det store målet å være klar til ny sesong på jobben som starter rett over nyttår. Jeg glemmer av og til hvor omfattende skader jeg pådro meg var og hvor langt jeg har kommet tilbake igjen. Man blir litt glemsk og utålmodig. Da er det godt å ha flinke folk rundt seg som påminner en om dette.

Jeg skal vel rekke noen turer til før det hvite teppet legger seg i marka. Høsten er fantastisk fin både på grus og sti. Lite med folk, ingen plagsomme insekter, man ser alle røtter og steiner og luften er behagelig frisk. Var for øvrig ute på byen og hilste på gamle kjente ei helg her. Man må bare lære seg å nyte et par Clausthalere og så gå hjem tidlig. Blir jo sånn. Så får man glede seg til en Stella om 17 måneder, ha-ha-ha.

Imens skal det trenes!!!! Og drømmes om nye sykkeltur prosjekter. Hørte jeg Moab i Utah rope på meg? ???? Porcupine, Baby Steps, Amasa Back, Poison Spider, Gemini Bridges. Og kanskje gjør man alvor at noen dager i Fruita, Colorado. Hørt så mye bra om stiene der. Hva sier du Mr Scott Bradoka? Er du klar for en ny tur neste høst? Chris? Jon?

Ellers kryr det at spennende reisemål for sykling nå. Morsomt å lese om dem og sette seg noen mål. Kanskje det råeste man kan gjøre i livet, er å sykle USA på tvers. TrekTravel har en slik tur som varer 40 dager. Det er dyrt, men det er en opplevelse man aldri vil glemme tror jeg. Man må i alle fall ha noen mål å jobbe mot.

For syklingen ække over……….!!!!!!

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside