www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Det har blitt noen oppstarter i senvinters etter mye avbrekk pga litt kroppslige lidelser. Det har vært tungt å prøve og komme i gang igjen mens snøen har ligget metertykk på utsiden. Jeg har for første gang merket tegn til å være værsjuk ettersom snøen bare lå der uten noen planer om å forsvinne. Enkelt sagt så er jeg litt som gamle mennesker og kaffe når jeg ikke får sykle. Jeg blir litt mer gretten og humørsjuk.

Men nå er alt dette glemt. Det begynte rett før påske. Jeg skjelte ut meg selv (en litt kjip opplevelse) for ikke å komme meg ut på sykkel i litt ruskevær. Jeg hadde vært humørsjuk hele formiddagen og følte meg som en snørrunge i trassalderen. Men jeg kledde på meg og kom meg ut. Og hva skjer med deg når du finner tørr asfalt under dekkene og kjenner kroppen så smått begynner å våkne til liv.

Joda, det mugne trynet begynte å sprekke opp i et digert smil. For hvert tråkk, tråkket jeg litt mer av meg det dårlige humøret. Sykkelgleden begynte å sildre gjennom kroppen. Og da smilet gikk fra øre til øre, dukka jaggu sola opp på himmelen også.

Påsken bød på flere fine turer. I nesten perfekt vårvær fikk jeg turer på opptil 13 mil i rolig og fint padle tempo. Kroppen føltes bra tatt i betraktning. Jeg ble fine økter de 4 første dagene, før jeg måtte melde min ankomst i sosiale lag de siste dagene.

Etter påsken kom det en liten "set-back". En konspirasjon av en tannlege og tannkirurg gjort ærlige forsøk på å bryte meg ned igjen. Både fysisk og økonomisk! Jeg måtte ha et kirurgisk inngrep ifm fjerning av ei visdomstann som lå godt oppe under hud, kjøtt og en masse frynsete nerver og nektet å komme ut.

Videre måtte jeg fikse ei Maryland bro på ei fortann på eT punkt i kjeften som har vært utsatt for div stressbelastninger i yngre dager….. . Joda, vondt var det, slack ble jeg og det kosta skjorta mann!

Men nå er også det over for denne gang. Og sist helg syklet jeg min faste 6 milsrunde i Nordmarka for første gang i år. Det ble selvfølgelig 2 turer. Fikk med meg herr Andersen på søndag. Rimelig tørt med tanke på all snøsmelting og snøen har satt sine spor på veiene.

Eneste som ikke var kjørbart og hvor snøen fremdeles lå ganske tykk, var strekket fra rett over Movann og til Snippen. Men det var bare en fryd å komme i gang med disse rundene igjen. Da først føler man at vinteren endelig begynner å slippe.

Et lite apropo. Når vi kom ut i Maridalen igjen etter turen på søndag, krydde det av alskens syklister i dalen. De kom innover i alle former, fasonger, kjønn og aldre. På alle slags doninger fra rådyre racere, til gamle, slitne herresykler med en konsert av ulyder. Felles for alle var smilet i ansiktet på dem. Joda, sykkelinteressen lever i beste velgående tror jeg.

Og nå blir dagene bare lengre og lengre, varmere og varmere. Og i morgen monteres min nye Gary Fisher Superfly 09 mod på jobben. Det er spådd 17 grader og knall sol på lørdag i Oslo. Jada, jeg veit at akkurat den meldinga vil endre seg en haug med ganger innen den tid. Men man kan jo bare leke med tanken. Med en flunkende ny Superfly, i strålende solskinn innover mot Hakloa, Trejørningen og Ørrefiske……. .


The time of the Bike has arrived. Go out and ride the land! And smile!

marka091.gif

marka092.gifTilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside