www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Og der fyker januar av gårde…. . (15.01.2010)

Så har 2010 begynt og jeg missa starten. Litt bedre forklart, så begynte 2010 med en liten skiveprolaps. Litt for store ambisjoner med å prøve ut en ny sport, endte med en liten pause på all fysisk aktivitet på en uke. Når man så i tillegg vet at jeg knapt har trent siden Moab, så blir det en blytung start på dette året. Blytung på flere måter! Livreima spratt ut noen hakk ifm jul og nyttår gitt. Akkurat det var ikke noen bombe. Jeg trenger bare se et matprogram på tv, før jeg fyker opp i vekt!

Nå blir det litt andre boller fremover (ikke spiselige!). Nå blir det rulle og litt vekttrening om hverandre i alle fall 3 ganger i uka. I tillegg håper jeg at det blir mulig å sykle litt til og fra jobb, samt noen helgeturer når tempen tillater det. Det har vært styggkaldt den første uka i 2010, men nå ser det litt mer lovende ut fremover. Grensa mi på utesykling, går vel på rundt - 10c.
Over det er ikke spesielt behagelig.

Ifm prolapsen fikk jeg sneket meg med på et prøveopplegg med kiro og fysio i Oslo. De prøver ut et program for å trene opp rygg og mage for folk med prolapser etc. Det som er gull med dette, er at det er litt forpliktende. Samtidig blir du også fulgt bra opp av kyndige folk. Så ikke så galt at det er godt for noe, eller hva de nå enn sier.


Det er en stund siden jeg har hatt en så lang treningspause. Det merkes litt på humør og på hvor offensiv man er til alt ellers i dagliglivet. Det er deilig å være i litt form. Man får overskudd og mye mer tiltakslyst. Savner den følelsen, så det skal bli godt å komme i gang. Heldigvis er det lenge til rittsesong og jeg vet jo ikke hvor mye ritt det blir dette året heller. Men ritt eller ei, det er 10 ganger mer moro å sykle når man er i form!!

Så nå får man finne frem noen motiverende DVDer som kan spilles av mens man tramper på innendørs og kjenner at kiloene renner av (hah)… etter hvert.

Hva var det Peter Mueller ? En dag uten trening er en tapt treningsmulighet, eller noe sånt. Sant nok. Men vi som er rene entusiaster kan jo nyte den luksusen å variere treningsmengde. Jeg bruker nok hele skalaen, men hei. Det viktigste er jo at man har det moro!

Vel, nok skriving. Jeg får prøve å rekke litt før februar. Ha et tungt vintertråkk!


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside