www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Som headingen sier, noen ganger erre ålreit! Jeg trodde høst sesongen var helt spolert etter siste krasj og det var bittert. Men hva opplever jeg nå? En november med snitt temp på rundt 12+ på dagen. Vel litt bløtt, men det er vel ingenting mot for kulde og snø!! Nei, dette ble et skikkelig plaster på såret i dobbel forstand.

Problemet er jo at det fort blir mørkt, men da er det topp å ha en arbeidsgiver og en sjef som ikke er firkanta og ser muligheter i stedet for problemer. Siden det ikke er ytterst viktig at jeg er tilstede hver time mellom 8 og 16 på dagen, har jeg gjort følgende avtale med Jefe. På de dager som det er mulig, jobber jeg f.eks fra 8 til 12, tar 4 timer fri og jobber så fra 16 til 2000.

Dette tilpasses som sagt. Kremen av denne dealen er at begge vinner. Jeg får mer gjort etter 1600 på jobben enn jeg hadde fått gjort mellom 12 og 16. Samtidig er humøret på topp etter noen våte timer på 2 hjul i marka i dagslys!!! Jefe får en "happy trooper" på jobben som har plagsomt overskudd.

Nå begynner det å bli vel bløtt på stiene i marka,
men det finnes kjørbare stier ennå. Mitt problem er de glatte "svabergsteinene". Spesielt de som er dekket til med løv så du ikke ser dem. Det blir noen fall, for det skal lite til på enkelte steder. Prøver å sykle så avslappet som mulig og har fått litt tips på kjørestil og dekkvalg på Terrengsykkel.no.

Men noen små tryn og litt i overkant bløtt, hva pokker gjør vel det. Det er snart midten av november og jeg kan fremdeles leke meg i marka på 2 hjul uten å forfryse ballene mine! Hvem kan klage da?

Det eneste lille problemet jeg har, er å finne nok tørkeplass til en haug av sykkelklær i en liten studio flat på 1 rom og kjøkken. Får jo ikke tid til å vaske hver dag. Det ligger en eim av myr i lufta i rommet. Sykkelen får jeg spylt av det verste etter hver tur, så den er enklere å håndtere.

Men slike vintre (med litt mer sol) vil kjære sykkel Norge ha!

18460043.jpg


Sitat etter sykkeltur i det våte element: "I have to get out of these wet clothes and into a Dry Martini."


Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside