www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Helgøya tråkket (06.05.2009)

Årets første terrengsykkelritt ble i år Helgøyatråkket. Hadde egentlig planlagt Terrengsykkelrittet i Østmarka. En felles familieøkt gjorde at jeg endte på Hamar i stedet. Vi hadde planlagt en familiær weekend på Hamar med tjukke slekta på sykkel ifm Hamar rittet.

Da jeg oppdaget at Brummundal og Nes sine sykkelklubber hadde stablet et nytt terrengritt på beina samme helg, ble fristelsen for stor.

Alvorlig talt, så burde jeg vel knapt syklet noen ritt denne helga. Foten er fremdeles vond og skuldra tåler ikke all mulig belastning. Men det ble jo knall vær og denne helga hadde vi gledet oss til i forkant. Så da var det å organisere seg oppover med 2 sykler.

Svoger Albert tok med landeveis sykkelen og så tok jeg Superflyen på toget. Ikke enkelt når du ikke har lappen akkurat i slike situasjoner vettu. Jeg snakket med en sykkelkompis på Hamar som skulle sykle rittet på Helgøya og da slengte jeg meg med. Det var jo knappe 50 km så det kunne jo kunne være all verden.

Der tok vel både jeg og mange andre skammelig feil. Morten plukket meg opp på morningen og vi dro ut til øya i strålende vær. Arrangørene hadde laget en knalltøff løypetrase med mye sti, mye klatring og krav til teknikk. Det ble syklet 2 runder av 25 km og den andre runden var nok hard for mange. T.o.m. eliten skrøt av løypa og syntes den var tøff.

Kroppen fungerte rimelig bra og jeg kjenner jo at det er noe på gang igjen. Det ble en skikkelig opptur denne lørdagen på Helgøya midt i Mjøsa. Glimrende arrangement, mye folk langs løypa, blide med meget slitne ryttere og som sagt en knall løype! Her blir det også sykling neste år! Tror tiden min ble rundt 2.33. Var godt fornøyd med gjennomføringen. Min kompis fra Hamar, Morten Hagen gjennomførte med stil.

Han og et helt "possee" med syklister på Hamar trener seg opp til rekorder i Birken dette året. De legger ned mye treningstid og Morten er nok godt i rute. Han har fremdeles 3 måneder igjen til starten går på Rena. Med et såpass bra grunnlag allerede, bør det være duket til en solid pers. Vel hjemme hos family på Hamar, kjentes kroppen sliten.

Dog behagelig sliten. Det var godt å slappe av og få full bevertning med mat og drikke. Tidlig seng ble det også. Dette her var jo bare første rittet av 2 denne helga.

Og for de som kjenner mine fotball lidenskaper. Denne helga, mot alle odds før denne sesongen, spilte mitt kjære Millwall play off finale på Wembley i London!!!

Det var mange der som ikke trodde på skrønerhistorier om at Geir syklet sykkelritt iNorge i stedet denne helga……. .


DSCF0221.jpg

DSCF0223.jpg

IMG_5149.jpg

IMG_5055.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside