www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Enebakk rundt (01.05.2009)

Årets første sykkelritt stod på mitt program for 1.mai. Så mens noen gikk i tog, bønder begynte med våronna og andre likte uterestauranten best, ble jeg med 1399 andre på dette rittet. Rekord deltagelse ble det og været var alldeles strålende.

Vi var vel 5 stk fra jobben som syklet i år. Janne vant likeså godt hele rittet i dameklassen. Hun har virkelig lagt ned mye trening og det er skikkelig moro når man får betalt for det. De andre ikke fullt så ambisiøse kollegene som syklet, imponerte alle med bra tider.
Det er kult når over 50% av firmaet henger med på ritt! Jeg hang meg på en gjeng fra CK Toten tråkk så lenge kreftene holdt.

Det gjorde de til ca 1 og en ½ mil igjen til mål. Da fikk man føle at treningsgrunnlaget ikke er helt det samme som i fjor. Men jeg var stor fornøyd. Syklet inn på rundt 2.16 og følte at kroppen i alle fall er på rett vei. Men det var veldig tungt på slutten. Den siste kneika opp til Skullerud var utrolig treig.

Gary Fisher ARC doningen fungerte utmerket. Jeg sitter godt på den og med en str større en sykkelen jeg syklet på i fjor, følte jeg at jeg hadde bedre kontroll. Jeg har jo ikke syklet landevei så lenge, men det gir mersmak å variere mellom sti, terreng og asfalt.

Rittsesongen er i gang, men den blir nok ikke skikkelig morsom før august kommer. Så mye etter er jeg i forhold til fjorårets treningsmengde. Men moro er det uansett!!

enebakk_sistebakke1.jpg

Eneb1.jpg

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside