www.newbelgium.com/beers_ft.asp
Tilbake til hovedsiden
GFishercolorstack_stor.gif
 

Endelig livstegn fra den akk så skadde syklisten. Fikk en liten nedtur i all framgangen ifm en betennelse i skulderen.
Betennelse i arrdannelsen etter bruddene. Men nå er det meste grodd. Lever, nyre og lunge fungerer og det trur jeg hue gjør også.
Sånn noenlunde i alle fall. Alle brudd, og de var ikke få, har grodd rimelig bra.

Gjort om litt på en sykkel slik at det har vært mulig å tråkke noen turer uten at skulder blir belastet. Litt mer bakovervinkel på sete og stem som får styret litt høyere. Litt uvandt stilling, men det gjør at kroppen tåler syklingen. Og det er jo det viktigste.
Forrige uke begynte jeg i jobb 100% igjen. Det har vært mye styr med leger, fysioer og ikke minst NAV. Der er jeg ikke ferdig.
Var ikke skadet nok for dem. Godt med en god arbeidsgiver og gode kolleger.

Nå blir det jobbing uten å belaste skulderen for mye en periode. Hadde jeg ikke hatt et par trilleturer i marka i uka, hadde jeg gått i frø etter siste nedturen med skuldra. Det har vært mye trening for å komme tilbake i jobb igjen, men nå er jeg der. Bra for kroppen, bra for hue. Så nå kan jeg endelig komme i gang med litt mer aktiv sykling også. Det skal bli deilig. Men denne sesongen vil bare dreie seg om å komme i gang igjen. Er påmeldt på 2 ritt, hvis jeg føler meg ok for dem.

Min tidligere sjef, Sveinung, har invitert meg over til Stavanger og Nordsjørittet. Litt tidlig, men den som intet våger, etc, etc. Er også påmeldt på Birken i slutten av august. Viktig å ta det pent denne sommeren. Bare nyte det å være på sykkel igjen. Er ikke mer enn 12 måneder siden jeg satt i stol med 4 hjul. Ikke fullt samme godfølelse gitt. Går det bra denne sommeren, kan man bli litt mer aktiv igjen neste sesong.

Så alt i alt, livet er ikke så galt. Nyt sommeren som kommer, uansett hva som står på tapeten. Og kom deg ut på sykkel.

Det er, og har vært, min beste medisin.

                                               Bike is the cure.

Tilbake

 

Om BMTB - Historier og delte meninger - Roadtrips - Bilder - Linker - Øl - Hovedside